GibbsCAM

Fullstendig CAM-løsning for alle CNC-maskiner

GibbsCAM er et komplett CAM-system som gir kraftige CNC programmeringsfunksjoner uten å ofre brukervennlighet. GibbsCAM er optimalisert for produksjon, og støtter 2 til 5-akse fresing, dreing, multi-task machining og wire-EDM. Med GibbsCAM er CNC-programmering nøyaktig, fleksibel, rask og effektiv.

Last ned GibbsCAM produktark (PDF)

 

HVORFOR VELGE GIBBSCAM?

  • Enkelt å bruke

Grensesnittet er intuitivt og enkelt å forstå, samt at strukturen er flat slik at du slipper å klikke deg igjennom meny etter meny for å få noe gjort.

  • Korrekt maskinsimulering

Fra de mest komplekse multi-akse maskinene til de enkleste, GibbsCAM Maskinsimulering hjelper deg forebygge kostbare maskinfeil, og redusere ut prøvelser på maskinen.

  • Feilfrie post-prosessorer

Dra nytte av et enormt bibliotek med over 15.000 feifrie post-prosessorer, laget og oppdatert av 3D systems - eller få oss til å lage en post-prosessor for deg, akkurat etter dine ønsker.

  • Vokser med deg

Gå til innkjøp av de alternativene du trenger per i dag, og bygg på med funksjonalitet etterhvert som du kjøper nye maskiner. Nye funksjoner integreres direkte inn i grensesnittet og menyene maskinoperatørene allerede kjenner.

 

SE VIDEO:

 

Bytte CAM-system?

Her er 10 ting du bør tenke på (PDF)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler