GibbsCAM 13

Kommer snart!

På IMTS-messen fra 10 - 15 september 2018 var det forhåndsvisning av neste versjon av GibbsCAM, som går under navnet GibbsCAM® 13.

GibbsCAM 13 får forbedret funksjonalitet, samtidig som det nye brukergrensesnittet (som ble introdusert med versjon 12) er enda hvassere. Den brukervennlige arbeidsflyten i GibbsCAM, som har gjort programmet til en av de største CAM-programmene i verden, vedlikeholdes og styrkes ytterligere.

 

NYE FUNKSJONER

De nye funksjonene som kommer i GibbsCAM 13 styrker programmets ledende posisjon innen SAM/CNC-maskinering.

Blant de nye funksjonene kan vi nevne:

  • Nye dreiefunksjoner for elliptisk og eksentrisk drei som muliggjør programmering av både komplekse elliptiske former og "off center" bearbeiding med dreiestål, noe som eliminerer behovet for tidkrevende manipulering og vanskelig programmering via maskinens styringssystem. Til og med interpolasjonsdreiing introduseres - noe som gjør det mulig å dreie med roterende verktøy i maskiner med orienterbar spindel. Denne muligheten finnes ofte i MTM-maskiner med Baxel, samt fleroperasjonsfreser. Disse funksjonene gir helt nye muligheter, og øker maskinens kapasitet.
  • Innen fresing kommer det en mengde nye funksjoner. Disse inkluderer blant annet automatisk 3-, 4- og 5-akse gradingsfunksjon, smart bakgraning samt forbedret planfresing, noe som forlenger verktøyets levetid.
  • Nye funksjoner for lineær og roterende shepping ble introdusert. Tradisjonelt har shepping krevd håndprogrammering og vært en manuell prosess. GibbsCAM 13 gir en rask og enkel programmering av shepping både med faste og roterende verktøy, noe som eliminerer behovet for tidkrevende manuell programmering.
  • GibbsCAM 13 bygger videre på det nye grensesnittet som ble introdusert i v12. De nye forbedringene gir både raskere og smidigere arbeidsflyt. Blant annet får man mulighet til å stable og gruppere operasjoner, samt en helt ny NC-kode editor som til og med støtter MTM-maskiner med flere kanaler.
 

LES MER OM DE NYE FUNKSJONENE  HER

 

Pssssst!

Har du sett denne?

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler