5-akse MultiBlade

5-akse MultiBlade

Et tillegg til GibbsCAM 5-Akse Milling, optimalisert for programmering av maskineringscentre og multi-tasking maskiner (MTM) for å lage turbomachinery deler.

Det forenkler maskinering av blisks, blings og impeller – deler med blader. Det spesialiserte grensesnittet gjør at du enkelt kan velge geometri uten å måtte forberede modellen.

Brukere kan velge mellom to nivåer av funksjonalitet, avhengig av type arbeid eller nivå av spesialisering de ønsker.

SE VIDEO:

ULIKE NIVÅER

Nivå 1 inkluderer deler med enkle splittere, med verktøybane-strategier som inkluderer utrulling mellom kniver med enkelt splitterstøtte, navavslutning, blad- og splitterbehandling, og automatisk gjengekontroll på alle verktøybaner.

Programvaren inneholder alternativer for forlengelse/trimming av lede- og dragningskant, kontroll av tilt, ulike intelligente kontroller for roterende verktøybanesegmenter rundt delen, automatisk deteksjon av akse, samt automatiske og brukerdefinerbare koblinger og klaringer.

Med nivå 1 installert, tilfører nivå 2 støtte for multiple splittere og del-splittere; blad filet maskinering; utjevning av verktøy-akse; utjevning ev splitter; ekstra kontroll for tilt, ledende og dragende kanter; sortering av verktøybanesegmenter; og evnen til å definere lager for hvile-fresing.

Hvorvidt verktøybanen genereres for MTM eller maskinering centres, bruker begge nivåer av 5-Axis MultiBlade de samme postprosessorne som GibbsCAM 5-Akse, og de samme simuleringsmodellene som i GibbsCAM Machine Simulation.

Prøv GibbsCAM gratis i 30 dager

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.