Polar & Cylindrical Milling

Polar & Cylindrical Milling

Kjører en roterende og to lineære akser for å oppnå 3-akset verktøylinje.

Modulen utvider GibbsCAMs standard 3-akse fresfunksjoner for bruk på maskiner med rotasjonsakse for å muliggjøre innpakket geometri, sylindrisk og polar roterende fresing og roterende gjentakelser.

På møller er rotasjon typisk rundt A- eller B-aksen, mens C-aksens bevegelse erstatter Y-akse-bevegelse ved krumspring. Denne C-aksebevegelsen kan også brukes på ansiktet av en mill-turn del. Inngangen kan være flat eller «innpakket» wireframe geometri.

FLAT OR WRAPPED GEOMETRY

Wrapped geometri er flat 2D geometri, vises og maskinert som om den er pakket rundt en sylinder. Geometri kan opprettes i flat eller innpakket modus og skiftes mellom flat og innpakket representasjoner. Med dette alternativet kan alle 2D-mølleprosesser – kontur, lomme, bor, etc. – påføres en sylinder.

Verktøyet holdes på senterlinjen for rotasjon; Som et resultat er det ingen kontroll over veggvinkler eller verktøyinngrep.

Dette alternativet legger også til roterende gjentakelsesfunksjonen til freseprosesser.

Utgang for lange, flere rotasjoner er på en enkelt linje med G-kode. Etterbehandlet utgang kan støtte en styres sylindriske og polare interpoleringsfunksjoner.

Dette alternativet er ideelt for deler som er definert av flat geometri, for roterende delfunksjoner skapt av verktøyets form, (for eksempel enkle spor eller lommer som ikke trenger veggkontroll), og for maskiner uten Y-aksen.

Prøv GibbsCAM gratis i 30 dager

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.