MTM (Multi-Task-Machining)

MTM (Multi-Task-Machining)

Spesielt utviklet for å håndtere CNC-programmeringskravene til maskinverktøy med flere oppgaver.

Maskineringsprosesser er enkelt definert med GibbsCAMs intuitive brukergrensesnitt som gir sømløs tilgang til både dreining og fresing.

Fabriksleverte postprosessorer utfører multi-flow NC-kode komplett med verktøyoperasjoner og synkroniseringskoder.

MASKINSPESIFIKK SETUP

Multi-Task machine tool representerer noen av de mest varierte maskinverktøyskonfigurasjonene som er tilgjengelige i dag. Med GibbsCAM MTM, er maskinverktøyets spesifikke konfigurasjon fanget av GibbsCAMs fabrikkleverte innstillinger, slik at du programmerer alle mulighetene nøyaktig.

På denne måten kan du være sikker på at du utnytter maskinverktøyet ditt for maksimal produktivitet.

FLERE TURRETS / SPINDLER

Dagens multi-oppgave maskinverktøy inneholder et bredt spekter av spindel og tårnkombinasjoner. En to-spindel, to-turret konfigurasjon er ganske vanlig med maskiner med mer enn to spindler eller tårn, noe som blir mer og mer vanlige.

GibbsCAM MTM støtter et ubegrenset antall tårn og spindler, slik at du kan holde tritt med fremskritt i multi-oppgavemaskiner.

SYNC MANAGER

I motsetning til verktøy med enkelt skjærende verktøy, bruker multi-task maskinverktøy flere verktøy over en eller flere spindler samtidig, ofte på en synkronisert måte. Manuell koordinering av flere prosessflyter krever forståelse for mange detaljer og interdependenser.

GibbsCAM MTMs Sync Manager gir et enkelt å forstå, intuitivt grafisk grensesnitt slik at du kan fokusere på å optimalisere prosessen. Sync Manager håndterer alle de underliggende kompleksitetene for deg. Programmering av flere prosesser har aldri vært enklere eller mer effektiv.

INTEGRATED CUT PART RENDERING

Multiflow- og multioppgave-prosesser er kompliserte, og derfor er det ekstremt viktig å verifisere programmene (før de blir til dyre feil). GibbsCAM MTMs integrerte Cut Part Rendering lar deg visuelt verifisere at programmene dine simulerer flere verktøy som kutter samtidig.

Ikke bare kan du avdekke GEOGUES, men du kan også observere hvor effektivt programmet ditt er, og eventuelt gjøre justeringer forr å optimalisere det enda mer. Se det før du maskinerer det!

FACTORY SUPPLIED POSTS

GibbsCAM MTMs fabrikklevererte poster sørger for at du får oppført utdata som er spesielt formatert for dine maskinverktøy, og som fullt ut støtter funksjonene. Med poster fra fabrikken trenger du ikke å bruke tid på å finne output for dine verktøy – få heller “what-you-see-is-what-you-machine» med GibbsCAM MTM poster.

Prøv GibbsCAM gratis i 30 dager

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.