Production Milling

Production Milling

Gir maskinene dine en kraftig programmeringsfunksjon som er enkel å bruke!

GibbsCAM Production Milling støtter 2-akse gjennom enkel 3-akse wireframe maskinering med full funksjonalitet for konturering, pocketing med ubegrensede BOSSES/ISLAND, trådfresning, FACE milling, 2D / 3D spiraloppretting, boring med støtte for mange boresykler, tapping og boring.

Enkel fjerdeakset posisjonering støttes også. Automatiske sykluser for facefresing, for eksempel spiral, zig-zag, frem og tilbake og en retning, tillater materialet å bli renset av toppen av en part.

FREE-FORM GEOMETRY CREATION

Enten du begynner med importert geometri eller trenger å lage din egen, gir GibbsCAM Production Milling sine fri-forms geometriske evner deg et kraftig middel til å lage og redigere geometri for maskinering.

GibbsCAMs grafiske brukergrensesnitt angir hvilke operasjoner du vil utføre basert på elementene, som dramatisk strømlinjeformer interaksjoner med systemet. Auto-chaining eliminerer behovet for kontinuerlig å stoppe arbeidsflyten for å trimme og koble til geometri.

GRAPHICAL TOOL DEFINITION

GibbsCAM Production Millings grafiske brukergrensesnitt for å definere verktøy viser brukeren nøkkeldimensjonene for å få til enkel og feilfri verktøydannelse. Systemet støtter et bredt spekter av forhåndsdefinerte verktøytyper, samt brukerdefinerte formverktøy.

MULTI-PROCESS PROGRAMMING

GibbsCAM Production Milling gir deg mulighet til å velge geometri en gang, og å bruke flere bearbeidingsoperasjoner, for eksempel en serie grove, halvgrove, finish passes – til alt på en gang.

De resulterende prosessene er forbundet med hverandre så vel som den opprinnelige geometrien slik at oppdateringer lett kan innkvarteres.

KNOWLEDGE-BASED PROGRAMMING

GibbsCAM Production Milling gjør det mulig å lagre og gjenbruke prosesser (inkludert multiprosess-prosesser) og tilhørende verktøy mellom programmene. Et kunnskapsbibliotek med prosesser/verktøy kan utvikles fra bedriftens beste maskinbearbeidingsrutiner, noe som forbedrer programmeringseffektiviteten, programkonsistensen og delkvaliteten.

FULL 2/2.5-AXIS PROGRAMMING

GibbsCAM Production Milling gir et bredt spekter av funksjonalitet for å definere prosesser for effektiv bearbeiding av 2- og 2,5-akse deler fra geometri.

ADVANCED POCKETING ROUTINES

GibbsCAM Production Millings avanserte lommefres-rutiner støtter bearbeiding av åpne lommer og pilot- og / eller lommer med automatisk lommehøyde med ubegrensede øyer eller bosser.

Du kan angi om du vil maskinere bredden eller dybden på lommen først. Lommemaskineringstrategier som søttes: Auto Plunge, User plunge, Ramp, Periphery Ramp og Helix.

BORING/DRILLING SUB-ROUTINES

GibbsCAM Production Milling støtter et bredt spekter av Boring (boring, fin boring, bakbøyning) og Drilling subrutiner som sikrer at hulloperasjoner er så effektive som mulig.

Prøv GibbsCAM gratis i 30 dager

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.