2.5D Solids

2.5D Solids

Opprett CNC-programmer raskere og arbeid mer produktivt!

GibbsCAM 2.5D Solids gir betydelige funksjoner for solid- og overflatemodellering.

Funksjonalitet for å maskinere overflater og solider direkte er også inkludert. Med denne modulen har du muligheten til å opprette, importere og modifisere faste modeller og deretter generere programmer for å maskinere dem.

Spesialverktøy er også tilgjengelig for import, reparasjon og automatisk størkning av overfladedata. (automatically solidify surface data)

POWERFUL SOLID MODELING

Enten du importerer solide modeller fra et CAD-system, lager din egen fra bunn av, eller endrer et importert solid for å lage en produserbar versjon, gir GibbsCAM 2.5D Solids et komplett spekter av modelleringsfunksjonalitet for solider, med avansert funksjonalitet som historietrær for å støtte deg.

IMPORT AND REPAIR SURFACE MODELS

Selv med overgangen til solider, produserer CAD-systemer fremdeles overflatemodeller som må importeres og maskineres.

Med GibbsCAM 2.5D Solids kan du lese inn overflademodeller, og deretter reparere eventuelle problemer du møter – med et bredt spekter av overflademodelleringsverktøy. Du kan også lage dine egne overflater for bearbeiding.

Hvis du fortsatt jobber med overflatemodeller, kan GibbsCAM 2.5D Solids fortsatt kutte jobbene dine og gi en god migreringsbane til solidsbasert maskinering.

AUTOMATIC SOLIDIFICATION

Med GibbsCAM 2.5D Solids trenger du ikke å starte med solidmodeller for å dra nytte av solid-basert maskinering.

Overflate modeller, enten importerte eller opprettede, kan automatisk sys sammen for å skape solidmodeller som deretter kan endres ytterligere ved hjelp av GibbsCAMs solide modelleringsverktøy eller maskineres direkte.

GibbsCAM 2.5D Solids gir deg verktøyene du trenger for å gå fra overflatebasert til solidbasert CAM.

DIRECTLY MACHINE 2.5D SOLIDS

Ikke bare gir solidmodeller betydelige fordeler under design, men solidmodeller har også mange fordeler under bearbeiding. GibbsCAM 2.5D Solids maskineringsfunksjoner ble utviklet ikke bare for å tillate brukere å maskinere solider direkte, men for å utnytte tilleggsinformasjonen som er tilgjengeligr, noe som resulterer i forbedret ytelse, pålitelighet og effektivitet.

SOLIDS POSITIONING TOOLS

Siden solider er hovedbyggstenen i GibbsCAM 2.5D Solids, leveres kraftige posisjoneringsverktøy som gjør at du raskt og enkelt likevel kan plassere og orientere solidene nøyaktig.

Ikke bare er disse verktøyene svært nyttige når man modellerer en enkelt del som består av flere stykker, men de kan vesentlig strømlinjeforme oppsett av delmodeller i fixturing.

Med GibbsCAM 2.5D solids kan du fokusere på hvordan ting må plasseres, ikke hvordan du skal beregne rotasjonene og transformasjonene for å få dem dit.

PROFILER

Å identifisere produserbare egenskaper i en del er et vanlig utgangspunkt for et program.

Profiler, et innovativt grensesnitt for å interaktivt definere funksjoner som sjefer, slots og lommer, er inkludert i GibbsCAM 2.5D Solids. I motsetning til automatisk funksjonsgjenkjenning, gir Profiler brukeren fullstendig kontroll over de geometriske elementene som er inkludert i en del. Profiler kan også interaktivt utlede geometri som brukes til maskinering.

GibbsCAM 2.5D Solids robuste funksjonsbasert maskinering gir brukeren kraftige programmeringsverktøy.

AUTOMATIC FEATURE RECOGNITION (HOLES)

Å lage hull opptar nær 80% av maskineringstiden påde fleste produksjonsmaskineringsjobbene.

Hull representerer også en betydelig mengde programmeringstid i produksjonsdeler. Heldigvis er hull også ganske veloppdragne i solidmodeller.

GibbsCAM 2.5D Solids gir en automatisk funksjonsgjenkjennings-funksjon (AFR) som identifiserer hull sammen med posisjon og orientering, og bestemmer også ulike hullaspekter (avfasning, counter-sink/bore, bunntilstand) basert på hullets geometri.

Med GibbsCAM 2.5D Solids AFR-funksjonalitet kan du forbedre effektiviteten og kvaliteten på hullet.

HOLE MANAGER

Siden det å lage hull tar opp såpass stor andel av tiden din, blir det ekstremt viktig hvordan du identifiserer gruppe- og programhull. GibbsCAM 2.5D Solids har en Hole Manager som en font-end for å behandle hullfunksjoner.

Hole Manager viser parameterne til hullene, noe som lar deg gruppere dem for behandling.

Hole AFR er integrert med Hole Manager, slik at automatisk identifiserte hullfunksjoner kan lastes direkte inn i den. Hull veiviseren er integrert slik at hullinformasjonen kan overføres direkte til automatisk verktøy- og verktøybanegenerering.

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.