Vårt kundeløfte

Vårt kundeløfte

Hva kan du forvente av CCS som din partner?

Vi vil gi deg de mest avanserte løsningene for elektroteknisk design, med et team som forstår det haster og virkelig bryr seg om å løse problemet.

TEKNISK KOMPETANSE

Alle våre teknikere går kontinuerlig igjennom kurs og sertifiseringer for å holde seg oppdatert på alt som er nytt. Du er i trygge hender med vårt tekniske team.

SUPPORT

Allerede fra kl. 08:00 sitter våre teknikere klare for å hjelpe til med små og store problemer, både på telefon, e-post og ved hjelp av fjernstyring.

VERSJONSOPPDATERINGER

Din årlige vedlikeholdsavtale gir deg tilgang til alle nye versjoner og oppdateringer som slippes. Staying current means staying productive.

KURS

Vi holder kurs på alle nivåer – fra du som er helt ny, til deg som har brukt programmet lenge. Vi tilbyr både åpne kurs sammen med andre, kurs holdt på din bedrift og egne bedrifttilpassede kurs. Kunnskap er viktig for å arbeide riktig og effektivt!

HARDWARE

Det er ikke alltid lett å vite hva slags hardware som gir best ytelse sammen med ditt program, og hva som trengs til ditt bruk. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning om riktig maskinvare til dine behov og ditt budsjett.