E³.cable

E³.cable

Premiumversjonen i E³.series, som inkluderer E³.schema!

E³.cable er en objektorientert Windows®basert løsning som gjør at man enkelt og effektivt designer sine produkter og anlegg.

E³.cable er verktøyet for den profesjonelle bruker hvor man har behov for å vise samme objekt samtidig i ulike presentasjoner/dokumentasjonsformat, og benyttes spesielt innen design av maskiner, marine/offshore anlegg, bil-, transport- og flyindustri.

E³.cable tilbyr unik funksjonalitet for alle som skal designe spesialkabler med pluggforbindelser (kabelmatter). E³.cable muliggjør enkel integrasjon mellom elektronikk (Black Boxes/Blocks), kabling mellom disse – samt mot ‘omverden’.

Full kontroll fra idé til produksjon

Kabler, enkeltledere, skjermer, ‘bundles’, twisted pairs’, segment-/totallengder, etc forvaltes enkelt i E³.cable. Tilleggmodulen E³.formboard gjør at man direkte kan generere kabel layout i 1:1 produksjons underlag (‘nailboard’).

3D

Om man ønsker å overføre kabelens fysiske og logiske data videre til et 3D system for å plassere kabel i en 3D sammenstilling, kan man benytte E³.3Dbridge grensesnitt til et utvalg av ledende 3D-systemer på markedet.

SE VIDEO:

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.