Machine Simulation

Machine Simulation

Hjelper deg å forebygge dyre feil på maskinen – og er fullt integrert i GibbsCAM!

Maskinsimulering kan legges til alle GibbsCAM frese, drieie, millturn og MTM moduler – og støtter alle typer CNC-maskiner.

I maskinsimulatoren verifiserer du raskt og enkelt maskinens virkelige bevegelser, og får advarsel om eventuelle kollisjoner. Modulen er spesielt viktig for deg som programmerer flerakse-maskiner, men for skoler som vil lære elever CNC-maskinens kinematikk.

100% INTERGRERT

Simulatoren er helt integrert i GibbsCAM, så man behøver ikke å bytte vinduer når man simulerer. Kjører du med doble skjermer, kan du la maskinsimulatoren kjære hele tiden og få verifikasjoner direkte etter hver programendring.

AUTOMATISK RIGGING AV MASKINEN

Integrasjonen i GibbsCAM gjør at maskinen «rigges automatisk» med både verktøy, holdere, fiksturer, detaljer og emnet. Alt i henhold til innstillingene du har gjort i CAM-programmeringen din.

BYGG EGEN MASKINMODELL

En maskinmodell er bygget som solide modeller i GibbsCAM (eller importert fra et hvilket som helst annet CAD-system), og deretter angis maskinens akseveiledning, grensemodus og verktøyutvekslingspunkter ved hjelp av Gibbs «build machine»-funksjon. Deretter er simulatoren klar til bruk.

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.