Solids Import

Solids Import

Solid modeller kan leses, ses og manipuleres.

Geometri kan velges og ekstraheres for bearbeiding. Ved å bruke dette alternativet kan du importere en solid modell, se den, trekke ut geometri fra valgte kanter, som deretter kan maskineres.

Dette alternativet er ideelt for brukere som har bearbeidet wireframe geometri, og som ønsker å utvide sin evne til å støtte rudimentær maskinering av faste stoffer.

ENTRY-LEVEL SOLIDS SUPPORT

Faste modeller blir stadig mer vanlige i produksjonen som kilde datatype. Faste modeller gir mer nøyaktig geometri enn andre formater som reduserer feil. GibbsCAM Solids Import er den grunnleggende teknologien som GibbsCAMs utvalg av solidsbaserte alternativer bygger på.

Hvis du er klar til å gå opp til faste stoffer, gir Solids Import grunnleggende støtte for maskinering av solide modeller i et brukervennlig miljø. Det var aldri enklere å lette på faste stoffer.

NATIVE PARASOLID SUPPORT

Faste modeller er tilgjengelige i et bredt utvalg av formater, fra industristandarder som STEP, til CAD-systemspesifikke formater, til kjernemodellformater.

Støtte for Parasolid-filer, et kjernemodelleringsformat som brukes av mange populære CAD-systemer, for eksempel SOLIDWORKS, leveres med GibbsCAM Solids Import.

Siden de deler felles modelleringskjerne, sikres du at CAD-modeller i Parasolid-format kan ses, leses og manipuleres direkte i GibbsCAM.

SOLID VIEWING

Faste modeller gir en mer fullstendig representasjon enn wireframe eller overflatemodeller, noe som gjør at de blir mer nøyaktig gjengitt. GibbsCAM Solids Import gir en rekke visningsmoduser for å vise faste stoffer slik at du kan velge hvilken du foretrekker gitt hva du gjør.

GibbsCAM innovativ virtuell sporball gir deg mulighet til å orientere visningen din dynamisk, samtidig som du gir rask tilgang til standardvisninger.

Få et solid godt syn på hva du jobber med.

EXTRACT GEOMETRY FROM SOLIDS

Faste modeller inneholder både wireframe og overflategeometri som gir deg den rikeste mengden geometriske data. Og solide modeller sikrer nøyaktig kant geometri mellom overflater.

Med GibbsCAM Solids Import kan du trekke ut en solid modell wireframe geometri, som tilsvarer kantene på en del, og maskinere direkte fra den. Eller om nødvendig, kan du endre den ekstraherte geometrien før du bearbeider den.

SLICE SOLIDS

Noen ganger er ikke det du ønsker å maskinere definert av eksisterende kanter. GibbsCAM Solids Import lar deg generere wireframe geometri ved å kutte soliden med en flate. Den resulterende geometrien kan deretter bearbeides eller manipuleres videre.

FOUNDATION FOR SOLIDS-BASED OPTIONS

Solider introduserer et helt nytt spekter av evner fra datautveksling, til visualisering, til maskinering, til verifisering.

Med GibbsCAM Solids Import kan du sømløst legge til flere muligheter for å utvide din solidsbaserte teknologi. Les CAD-data i andre faste formater, for eksempelACIS-filer, eller CATIA V4 eller V5, Pro / ENGINEER, og STEP AP203 eller AP214.

Voks i ditt eget tempo samtidig som du beskytter investeringene dine.

Prøv GibbsCAM gratis i 30 dager

KONTAKT

Fyll inn kontaktinformasjonen din, så tar vi snart kontakt med deg.